Centre de Visitants

Centre de Visitants

El Centre de Visitants del Parc Natural El Fondo es troba al terme municipal de Crevillent, molt a prop de la pedania de Sant Felip Neri. Com arribar-hi
 
Adreça
 
Centre de Visitants del Parc Natural El Fondo
Finca el Racó
Assarb de Fora s/n
03158 Sant Felip Neri - Crevillent
 
Personal
 
El personal del Parc està format per dos Educadors Ambientals i per una Brigada de Conservació i Manteniment formada per un capatàs i tres peons.
 
Préstec de material i biblioteca
 
El centre posa a la disposició dels visitants d'un servei de préstec de material òptic i guies de camp. Si esteu interessats en aquest servei, heu de comunicar-ho al personal del Parc abans de la visita al telèfon o adreça electrònica que s'indiquen més avant.
 
Així mateix, el centre té una xicoteta biblioteca on consultar en sala llibres, revistes, etc. (no hi ha servei de préstec).
 
Horari d'atenció als visitants
 
Centre de Visitants "Finca El Rincón"

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores
Dissabtes de 12:00 a 14 hores
Diumenges i festius de 9 a 14 hores
 
Itinerari ornitològic (ruta roja) Apertura SOLS DISSABTES I AMB VISITA CONCERTADA. Entrada a la ruta roja a les 8:30h i eixida a les 11:30h.

La resta d'itineraris poden ser visitats durant tots els dies de la setmana i a qualsevol horari (diürn) del dia, independentment que el Centre de Visitants es trobe tancat.
 
Telèfons
 
Telèfon del Centre de Visitants: 96 667 85 15
 
Adreça electrònica
 
 
Si teniu qualsevol dubte o desitgeu ampliar la informació, podeu contactar amb nosaltres telefonant al Centre de Visitants o enviant-nos un correu electrònic.