Notícies

Ves enrere Papallones: habitants alats del Desert

Papallones: habitants alats del Desert

Dades de l'activitat


 

Data: 09 i 30/07/2021

Hora: 12:00

Lloc de trobada: Centre d'Interpretació "La Bartola"

Distància: 1 km

El Parc Natural col·labora en un transsecte de seguiment de papallones (Butterfly Monitoring Scheme en BV), que consisteix a comptar les papallones adultes en un itinerari establit del Parc una vegada per setmana durant una temporada (de març a setembre). Les papallones són meravellosos bioindicadors dels sistemes terrestres, ja que són fàcils de reconéixer, són sensibles als canvis climàtics i a les accions en els seus hàbitats, estan molt lligades a les plantes i són molt importants en la cadena tròfica, com a fitòfags i dieta de depredadors.

Vos convidem a participar en aquest transsecte i aprendre un poc més d'aquests insectes tan enigmàtics i encantadors!!

Farem una xarrada i visualització de les principals papallones que podem trobar i per finalitzar eixirem a fer el transsecte amb personal del parc especialitzat en papallones.

Recomanacions per al dia

- Gorra i/o protecció solar

- Calcer i roba adequada.

- Aigua i menjar (si es considera necessari)

* Avís Covid -2019: Durant el desenvolupament de l'activitat s'establiran a cada moment les restriccions sanitàries en vigor, sent necessari complir la normativa vigent i les recomanacions referents al COVID-19.

Per tant, es recorda respectar les mesures de seguretat sanitària de distància social.

 

Inscripció

És necessària la inscripció prèvia a través del telèfon (964 333 687) o correu electrònic (paratge_desert@gva.es), facilitant-nos les següents dades dels participants:

 

Nom i cognoms

Edat

Telèfon de contacte

Correu electrònic