Notícies

Ves enrere FAMÍLIES COMPROMESES AMB EL MEDI AMBIENT

FAMÍLIES COMPROMESES AMB EL MEDI AMBIENT

Des del Parc volem agrair a la primera família que participa en la cura de la plantació que es va realitzar el dia de l'Arbre 2017.

 

Amb motiu de la celebració del Dia de l'Arbre es desenvolupa en el parc una plantació, els objectius de la qual van ser, entre molts altres:

 

  • Augmentar i potenciar la consciència ambiental de la ciutadania des d'un procés de participació ciutadana.

  • Augmentar la biodiversitat de les zones de treball i millorar la seua composició qualitativa. Implicar a col·lectius en la coresponsabilitat en la conservació i gestió d'aquests espais naturals protegits.

  • Donar a conèixer els beneficis indirectes dels terrenys forestals valencians: recarrega d'aqüífers, captura de CO2, atenuar riscos d'erosió, evitar les inundacions, etc.

  • Impulsar, per mitjà del apadrinament d'una zona, la relació afectiva de l'ésser humà amb el mitjà, partint que el coneixement, l'apreciació i afecte amb el mitjà natural augmentarà la motivació per a la seua conservació.

 

Una vegada acabada la plantació les famílies van signar un compromís de reg que suposava que dins d'un calendari establit elles anirien a la zona de plantació i portarien el seguiment de l'arbre que van plantar inclòs el reg de varis dels arboles plantats. Ací us vam mostrar a la primera família a complir el seu compromís amb el Medi ambient. Moltes gràcies i continueu així.