juny 2021
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Notícies

ENCÉN ELS SENTITS, APAGA LA PANTALLA

ENCÉN ELS SENTITS, APAGA LA PANTALLA

Dades de l'activitat
Data: 23/05/2021
Hora: 10:00
Lloc: Ermitori de Les Santes

Descripció de l'activitat

Aquest any ha sigut un any intens en el qual hem tingut molt de temps per reflexionar sobre el nostre estil de vida. Hem après a valorar més els espais naturals i pareix que volem recuperar el temps perdut. Al mateix temps hem creat un vincle, encara més fort del que teníem amb les pantalles i les xarxes socials, de manera que, compartir en la xarxa allò viscut pareix que siga de vital importància, i els Parcs Naturals són l'escenari perfecte per a tot açò.

Però...Estàs segur que els gaudeixes al 100%, estàs fent una atenció plena a allò que hi veus que hi sents? Coneixes els beneficis que ens aporten els nostres espais naturals, més enllà de la foto bonica?... a més a més... T'has parat a pensar qui hi viu allí? Perquè està protegit aquest espai? De qui i de què el protegim?

Tot i que L'activitat està dirigida al públic en general, ens agradaria fer una crida especialment a les famílies amb membres d'edat adolescent o preadolescent, ja que volem que siga una jornada 100% sense aparells electrònics, mòbils, tauletes, etc. I aprofitarem per a reflexionar sobre l'ús que hi fem d'ells inclús en la natura.

Et convidem a endinsar-te en els nostres boscos i celebrar amb nosaltres el Dia Europeu dels Parcs Naturals.

Requeriments

No es podrà usar cap aparell electrònic en tota la ruta, o no ser que siga per causa major.

Serà obligatori l'ús de la mascareta per a realitzar l'activitat

Recomanacions:

Roba i sabates còmodes, esmorzar i aigua

Tot i que activitat dirigida al públic en general, ens agradaria fer una crida especialment a les famílies amb membres d'edat adolescent o preadolescent ja que volem que siga una jornada 100% sense aparells electrònics, mòbils, tauletes, etc. I aprofitarem per a reflexionar sobre l'ús que hi fem d'ells inclús en la natura.

Inscripció:

És obligatòria i es farà a través del telèfon (964 333 687) o correu electrotècnic (paratge_desert@gva.es), facilitant-nos les següents dades:

Nom i cognoms

Edat

Telèfon de contacte

Correu electrònic