Notícies

Ves enrere L'univers des del Bartolo

L'univers des del Bartolo

Un passeig estelar al Desert de les Palmes

 

Activitat ofertada per Itinerantur, empresa col·laboradora de la Marca Parcs Naturals.

    L'univers des del Bartolo
 

Quedarem amb el grup en l'aparcament d'un lloc emblemàtic: el Convent dels Carmelites Descalços, al Parc Natural del Desert de les Palmes. Mentre ascendim, passant per diversos llocs històrics i admirant unes vistes impressionants, anirà fent-se de nit de manera que, quan arribem a la "carena" (zona de crestes per on caminarem gairebé en pla cap al Bartolo), ens acompanyarà la posta del sol. En la Creu de l'Alt del Bartolo serà on traurem el sopar, a la qual Itinerantur afegirà una degustació de licors i dolços autòctons. Serà aquí, en un dels punts culminants d'aquesta fabulosa serra litoral, on coneixerem al nostre amic l'astrònom que, armat amb telescopis, ens iniciarà a grans i petits en els secrets del cosmos. Baixarem a plena llum dels estels ajudats per llanternes i frontals, gaudint de les millors vistes de la Plana i acabant així una experiència impossible d'oblidar.

- Distància: 6,5 Km

- Temps aprox.: 5 h

- Dificultat: Moderada-Baixa

- Públic recom.: A partir de 8 anys

- Punt de trobada i hora: Apàrcament del Convent dels Carmelites Descalços (P.N. del Desert de les Pames, Benicàssim), 19.15h
- Preu: 25 €/pers., xiquets entre 8 i 12 anys 15 €/pers. * (IVA incl.) Niñ@s fins a 8 anys gratis. *Inclou els guies-intèrprets, l'assegurança, l'activitat astronòmica, la degustació de dolços i licors autòctons, els materials necessaris (didàctics, astronòmics…) i el reportatge fotogràfic d'alta qualitat.

-Descomptes del 15% per a grups de 5 o més persones.