Notícies

Ves enrere El Parc Natural del Desert de les Palmes us convida a: ITINERARI GUIAT DES DE LA POBLA TORNESA

El Parc Natural del Desert de les Palmes us convida a: ITINERARI GUIAT DES DE LA POBLA TORNESA

ITINERARI DEL POBLE AL PARC
PN DESERT DE LES PALMES: Itinerari guiat, de la Pobla Tornesa al Centre de Interpretació

Són nou les rutes que componen l'ampli ventall de rutes oferides des del Parc Natural però en aquesta ocasió volem mostrar que no són les úniques. El Desert dels Palmes el travessen infinitat de senderes que mai deixaran de sorprendre'ns i com a mostra d'açò farem aquest recorregut que parteix de La Pobla Tornesa i ens porta fins al Centre d'Interpretació del Parc Natural. Durant el recorregut veurem com en la part ombria del camí la vegetació és mes exuberant i humida i a poc a poc, a mesura que es vaja culminant l'ascensió i passem a la part Est del Parc, veurem una vegetació mes castigada pels incendis i la insolació però amb unes espectaculars vistes. Una vegada en el Centre visitarem les instal•lacions i comentarem tot el que hem vist amb l'ajuda de la il•lustrativa maqueta del Parc Natural. Ens prendrem un merescut descans en l'àrea recreativa abans de començar el retorn.
Aprofitarem el recorregut per a explicar les principals característiques del Parc i amb els més joves farem una dinàmica perquè descobrisquen els secrets de com ser uns bons exploradors de la naturalesa.

Dades de l'activitat:
Data: dijous 24 d’Abril del 2014
Hora: 09:00h
Lloc: Plaça del Portal de la Pobla Tornesa
Durada: 4 hores
Aviso: places limitades / inscripció prèvia

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací. 
TIPUS D'ACTIVITAT : Actividades