Notícies

Ves enrere El Parc Natural del Desert de les Palmes us convida a les jornades: NO AMAGUES EL CAP

El Parc Natural del Desert de les Palmes us convida a les jornades: NO AMAGUES EL CAP

NO AMAGUES EL CAP
PN DESERT DE LES PALMES: Jornada sobre especies invasores


La biodiversitat dels ecosistemes està en perill i una de les moltes causes, és l'extracció i introducció d'espècies de forma indiscriminada, per part de l'ésser humà. Plantes i animals d'altres llocs de la Terra poden envair els Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana. En aquests espais d'elevat valor ecològic poden interferir amb les plantes i animals autòctons que viuen en ells i alterar profundament els seus ambients. Detenir les invasions biològiques depèn de tu.

Des del Parc Natural Desert dels Palmes es relizará la visita al centre d'interpretació de tortugues amb l'objectiu de donar a conèixer la problemàtica de l'extracció i introducció d'espècies en el medi natural, diferenciar una espècie exòtica d'una invasora, reconèixer les tortugues que estan en perill d'extinció, i identificar-les i generar conductes que ajuden a la conservació d'espècies.


Dades de l'activitat:
Dia: 13 d'Abril
Hora: 11:00h
Lloc: Centre d'Interpretació del Parc Natural del Desert dels Palmes "La Bartola"

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací. 
TIPUS D'ACTIVITAT : Actividades