Notícies

Ves enrere al teu COSTA't

al teu COSTA't

Estiu als parcs naturals

 

Vius a Benicàssim o només estiueges ací?

Sabies que a pocs km d'aquest municipi s'hi amaguen grans paradisos naturals?

 

El Parc Natural més proper i amb part de la seva àrea protegida inclosa al terme municipal de Benicàssim és el del Desert de les Palmes. Únicacament has de llançar una mirada a l'aire i gairebé des de qualsevol punt podràs albirar alguna de les seves cimeres.

 

Al nord i seguint la línia de platja hi trobem el Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblana. Situat a només 20 km de Benicàssim, el Prat constitueix la zona humida litoral més important de la província de Castelló. En ell podràs gaudir de més de 10 km de platja verge i retrobar-te amb la natura en el seu estat més pur.

 

Vine a visitar el punt d'informació que per a la campanya "Estiu als parcs naturals" s'instal·larà als voltants de la Torre de Sant Vicent els dies: dilluns 27 de juliol i dijous 20 d'agost, en horari de 10:00 a 13 : 00 hores.

 

Els més petits també tindran el seu espai de diversió ja que realitzarem tallers i jocs amb els que aprendran a conservar la natura així com els valors ambientals d'aquests dos espais protegits.

 

 

Dades de l'activitat:

Dia: dilluns 27 de juliol i dijous 20 d'agost de 2015

Horari: de 9:00h a 14:00 hores

Lloc: Al costat de la Torre de Sant Vicent