Notícies del Parc

Ves enrere Exposició "Insectes, un microcosmos de formes i colors" en Requena

Exposició "Insectes, un microcosmos de formes i colors" en Requena

 

Amb motiu de la XVIII Setmana Mediambiental de Requena 2022, en el Museu Municipal de Requena (C/ del Carmen, nº 15) es podrà visitar l'exposició "Insectes, un microcosmos de formes i colors", que estarà disponible des del 31 de gener al 28 de febrer de 2022. L'horari de visites és de 10.30 a 14.00, de dimarts a dissabte. Els dissabtes hi haurà visites guiades per educadors ambientals de Parcs Naturals de la GVA, prèvia reserva de sessió fins a completar aforament. Els horaris de les visites guiades dels dissabtes són: 10.30 h. - 11.30 h. - 12.30 h.
 
Aquesta exposició, a través de panells informatius, fotografies i diverses caixes en les quals es poden apreciar nombrosos insectes, ens convida a conéixer l'extraordinària diversitat i varietat de formes, colors i biologia d'aquest grup d'animals. 
 
Es complementa la mostra amb una mirada especial al món de les Libèl·lules i els Espiadimonis, grups d'insectes amenaçats per la contaminació creixent de les aigües i la fragmentació del territori.
 
El principal objectiu d'aquesta exposició és acostar als visitants al grup més abundant i divers de tots els éssers vius, els insectes, tractant de trencar amb el tòpic del seu rebuig i mostrar els aspectes més cridaners i curiosos d'aquests xicotets éssers, que tan importants són per a mantindre l'equilibri dels ecosistemes.