Pròximes activitats del parc natural

Notícies del Parc Natural

Ves enrere "Greetings from... Parcs Naturals"

"Greetings from... Parcs Naturals"

En aquest any 2022, la designació de la Capital Mundial del Disseny ha recaigut a la ciutat de València, la qual cosa ha permés la realització de projectes de promoció de la nostra comunitat, incloent els nostres preuats espais naturals protegits.

Amb la col·laboració de la Diputació de València, en la seua àrea de turisme, i la Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV), s'ha creat el projecte «Greetings From… Parcs Naturals», una iniciativa en la qual s'han seleccionat huit Parcs Naturals de la província de València, assignant-los a cadascun d'ells un il·lustrador/a diferent, el qual ha dissenyat una il·lustració en la que s'ha intentat plasmar les particularitats més representatives de cadascun d'aquests espais naturals protegits.

L'artista designada per al Parc Natural de Chera-Sot de Chera ha sigut Alba García, la il·lustració de la qual caracteritza de manera molt creativa la riquesa hidrològica d'aquesta regió.

Per a compartir digitalment aquesta bonica il·lustració i la resta d'elles, continua llegint a continuació.

 


 

Envia la teua postal

Compartir un passeig, respirar aire fresc, evadir-se, desconnectar en la naturalesa… la província de València presenta una gran riquesa en Parcs Naturals. Huit són els que se situen concretament a la Província de València: L'Albufera, Chera-Sot de Chera, la Serra de la Calderona, Gorges del Cabriol (Hoces del Cabriel), Túria, Puebla de San Miguel, Serra de Mariola i la Marjal de Pego-Oliva.

I que millor que compartir-los gràcies a la creativitat de huit il·lustradors i il·lustradores que, des dels seus diferents estils, han creat un paisatge mediterrani replet de matisos i particularitats, on s'evidencia la diversitat i enorme interés mediambiental del nostre paisatge.

I si usem aquestes postals per a convidar-nos a descobrir-los?

Greetings From Parcs Naturals” és un homenatge a tota aqueixa varietat: de paisatges, de vegetació, de mars i muntanyes; però també a les figures creatives que han format part d'aquesta nova edició de “Greetings from...”, una mostra del gran talent que ens envolta. 

Enllaços relacionats