III MOSTRA DE PRODUCTES MARCA PARCS NATURALS

III MOSTRA DE PRODUCTES MARCA PARCS NATURALS

 

III MOSTRA DE PRODUCTES I SERVICIS DE LA MARCA PARCS NATURALS: UNA EXPERIÈNCIA PER A CONÈIXER L'OFERTA EXISTENT EN ELS PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Mercat de Colón, 25 d'octubre de 2014, València

 

T'acostem part de la nostra terra, de la nostra cultura i de les nostres arrels.

No t'ho pots perdre. Vine a visitar-nos i participa en les distintes experiències que et proposem al llarg del dia, des de tallers infantils a degustacions de producte. Inscriu-te a les distintes activitats que et proposem. No te'n penediràs.   

T'INVITEM A VEURE ESTE VIDEO perqué et faces una idel del que et vas a trobar. No podràs resistir-te 

 

 

 

Inscriu-te en activitats_mostraparcsnaturals@gva.es ó cridant al 961 971 851 de 9:00 a 14:00 horas. 

 

PROGRAMA D'ACTIVITATS

Tallers Infantils

11:00-12:00: Taller infantil 1: "Qui viu a la mar". Coneix els animals que viuen en el mar i que podem fer per a ajudar-los.

12:00 - 13:00: Taller infantil 2: "Pepeta la tortugueta". Coneix la nostra tortuga mediterrània i consciencia't en la tinença responsable d'una mascota.

Experiències

11:30-13:30: Taller de presentació d'experiències turístiques desenrotllades en els nostres parcs naturals. Es projectaren vídeos de xicoteta duració amb la finalitat d'acostar una oferta turística diferenciada als visitants.

17:30-18:00: TAST DE MEL DE LA SERRA DE MARIOLA Coneix la mel elaborada per Mel de Bocairent en el cor del Parc Natural de la Serra de Mariola.

18:00-18:15 TAST D'ANGUILA SALVATGE - COMUNITAT DE PESCADORS EL PALMAR. Disfruta d'un deliciós all i pebre elaborat amb anguiles salvatges del Palmar.

 

18:15-18:30 ARROZ-RICE TARTANA Coneix l'arròs bomba, sénia i mareny que oferta Arròs Tartana des de l'Albufera de València i degusta una paella elaborada amb este producte de qualitat superior.

18:30-19:00 MARIDATGE MARCA PARCS NATURALS Descobrix de la mà de Oli oli Biodinamíco la forma en què l'oli potència els sabors d'altres aliments: Tomata de penjar d'Alcala de Xivert,  formatgeria Los Corrales de Almedijar i Oli d'Oliva verge extra Oli oli.

 

19:00-19:15  TAST D'EMBOTITS DEL PN DE LAS HOCES DEL CABRIEL Sorprén-te amb els embotits elaborats per Indústria Càrnica Yeves des de Venta del Moro - Parc Natural de las Hoces del Cabriel.

 

19:15-20:30 EXPERIENCIA ENOLÓGICA Tasta els vins dels Cellers Jose V. Pardo Sáez, Chozas Carrascal,  La Madroñera i Alcovi. 

 

Important: el termini d'inscripció per a les activitats s'obri el pròxim dia 21 d'octubre, estant limitades a un nombre màxim de 32 participants. Punxe en cada activitat per a conéixer la proposta que et fem, en ells s'indiquen les distintes modalitats d'inscripció. Cada persona podrà participar com a màxim en dos activitats.   Ins

programa d'activitats

Ves enrere Tallers infantils

Tallers infantils

11:00 - 12:00 Taller infantil 1: "Qui viu a la mar", coneix els animals que viuen en el mar i que podem fer per a ajudar-los..

12:00-13:00 Taller infantil 2: "Pepeta la tortugueta", coneix la nostra tortuga mediterrània i consciencia't en la tinença responsable d'una mascota.

Acostar-vos amb els més menuts a disfrutar d'estes divertides activitats, aprendran jugant, i a més potser haurà sorpreses per als que participen en estos talleres...