mapa de parques

Pròximes activitats dels parcs

ver más actividades de empresas

notícies dels parcs

Serra d'Irta

Ves enrere XIV SETMANA DE LA BIODIVERSITAT

XIV SETMANA DE LA BIODIVERSITAT

Us informem que enguany, del 6 al 9 de maig de 2019 se celebra la XIV Setmana de la Biodiversitat de la Comunitat Valenciana, sent l'àmbit d'estudi el Parc Natural de la Serra d'Irta i la Reserva Natural Marina d'Irta.

La Setmana de la Biodiversitat és una activitat emmarcada en el projecte del Banc de Dades de Biodiversitat de la Comunitat Valenciana, que gestiona la Direcció General de Medi natural i Avaluació Ambiental de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i que enguany juntament amb l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert, són els organitzadors i patrocinadors de l'esdeveniment.

Durant aquesta setmana, investigadors i naturalistes es dedicaran a fer treball de camp pel parc natural i la reserva marina, a fi d'estudiar la biodiversitat de la zona i adquirir nous coneixements sobre la riquesa biològica de la Comunitat Valenciana, i en aquest cas del Parc Natural de la Serra d'Irta i de la Reserva Natural Marina d'Irta. Finalitzada la setmana us enviarem un resum dels resultats obtinguts i de les noves espècies oposades, dades que també seran compartits a través de la pàgina web del Banc de Dades de Biodiversitat de la Comunitat Valenciana (bdb.gva.es).

Adjuntem cartells del programa amb les activitats, taula redona, xarrades, etc., que tindran lloc en la XIV Setmana de la Biodiversitat de la Comunitat Valenciana i us animem a participar.

SI CERQUES...