mapa de parques

Pròximes activitats dels parcs

ver más actividades de empresas

notícies dels parcs

Serra Calderona

Ves enrere TROBADA D'EMPRENEDORIA "VINCLES"

TROBADA D'EMPRENEDORIA "VINCLES"

Trobada d'emprenedoria en municipis rurals "VINCLES"

Et convidem a la Trobada d'emprenedoria en municipis rurals VINCLES a l’àmbit territorial del Parc Natural de la Serra Calderona (Segart, Gàtova, Marines, Olocau, Segorbe, Altura, Nàquera, Gilet, Albalat dels Tarongers, Estivella, Torres Torres, Algímia d’Alfara i Serra). L'objectiu d'aquesta trobada és per a posar en contacte professionals i altres entitats amb l'objectiu de potenciar la xarxa de contactes, enfortir la col·laboració entre ells, dinamitzar els mercats locals i, en definitiva, crear sinergies perquè siguen més competitius.

📌 La jornada tindrà lloc el pròxim dijous 10 de novembre a les 16:00h a l´espai cultural El Hoyo de Gátova.
Paral·lelament, el tema complementari a tractar en la trobada serà la millora de la comercialització dels productes i serveis elaborats per empreses ubicades a l’entorn del PN de la Serra Calderona, posant èmfasi en la marca pròpia que promocionen des del Parc Natural.
Instem als/les productors/es a que porten els seus productes, així com a la resta d'emprenedors a que porten qualsevol tipus de material publicitari (targetes, flyers, díptics...) per tal de donar-se a conèixer. Disposarem d'un espai d'exposició tant per a productors i altre per a empreses d'altres sectors (minoristes, hostals, albergs...). 
Us esperem!

 

SI CERQUES...