mapa de parques

Pròximes activitats dels parcs

ver más actividades de empresas

notícies dels parcs

L'Albufera

Ves enrere Pla de Gestió de la Palla de l'arròs 2022

Pla de Gestió de la Palla de l'arròs 2022

Pla de Gestió de la Palla de L'Arròs 2022:

Conté la zonificació, les mesures per a l'adequat tractament de la palla d'arròs i les mesures de seguiment i anàlisi.
Poden consultar i descarregar en el següent ENLLAÇ 

El Parc Natural de l’Albufera és un clar exemple d'interacció entre l'activitat humana i els sistemes naturals. Aquesta simbiosi ha de ser preservada mitjançant instruments de gestió i col·laboració entre els agents que intervenen en aquestes, amb l'objectiu de mantindre i millorar l'ecosistema per un benefici comú.

 Durant les últimes quatre campanyes arrosseres s'han implementat mesures encaminades a minimitzar l'impacte de la gestió de la palla, així com la gestió d'aquesta resta agrícola de manera que no genere impactes negatius sobre el medi natural, fomentant pràctiques que incrementen la reutilització, tant incorporant-la al terreny com recollint la palla i usant-la com a matèria primera en altres processos (alimentació animal, aprofitament com a compost, etc) amb la col·laboració del sector agrícola.

Si eres agricultor interessat en la retirada de la palla de l'arròs, el seu empacament i retirada del camp com si estàs interessat en la sol·licitud d'alpaques de palla d'arròs , tens a la teua disposició una aplicació per a fer la sol·licitud.

Aquesta aplicació la trobaràs en el següent enllaç: https://www.vaersa.com/cas/widget/gestionpajaarroz


 


 

SI CERQUES...