mapa de parques

Pròximes activitats dels parcs

ver más actividades de empresas

notícies dels parcs

Puebla de San Miguel

Ves enrere Greetings From...Parcs Naturals

Greetings From...Parcs Naturals

World Design Capital Valencia 2022 posa en valor els recursos naturals de la Província de València a través del disseny i la il·lustració amb el projecte «Greetings From...Parcs Naturals».

Amb la col·laboració de la Diputació de València, en la seua àrea de turisme, i la Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV), s'han seleccionat huit parcs naturals de la província de València per als quals se'ls ha assignat a cadascun d'ells un il·lustrador.

El Parc Natural Puebla de San Miguel ha sigut retratat a través de la mirada creativa de l'artista Julio Antonio Blasco, Sr.Lopez.

Vols saber com compartir la fantàstica il·lustració del Parc Puebla de San Miguel de manera digital? Continua llegint més a baix!

Envia la teua postal

Compartir un passeig, respirar aire fresc, evadir-se, desconnectar en la naturalesa… la província de València presenta una gran riquesa en espais naturals, concretament huit estan declarats Parc Natural dins de la Província de València: L’Albufera, Chera-Sot de Chera, la Serra de la Calderona, Falçs del Cabriol, Túria, Puebla de San Miguel, Serra de Mariola i la Marjal de Pego i Oliva.

A través de la creativitat de huit il·lustradors i il·lustradores han creat una composició de colors i elements característics de cada Parc Natural donant valor a la diversitat dels diferents ecosistemes i paisatges.

Si vols descobrir la resta d'il·lustracions i enviar la teua postal, t'animem a passar-te per la web del projecte:  https://www.greetingsfromvalencia.com/parquesnaturales 

SI CERQUES...