NOVETATS

Ves enrere ACTIVITATS D'ESTIU DE TURURAC

ACTIVITATS D'ESTIU DE TURURAC

Geocaching LA MARJAL.

És una activitat recreativa de cerca de tresors a l'aire lliure amb la utilització de dispositius amb connexió GPS. Els participants es dirigeixen a unes coordenades GPS en concret, i llavors tracten de trobar el geocaché (contenidor) ocult en aquesta ubicació.
 
És una alternativa al turisme tradicional i gràcies a ell pots descobrir racons molt especials de les ciutats o llocs que visites en les teues vacances i viatges.
 
 LLOC DE L'ACTIVITAT                          DATA DE L'ACTIVITAT
 
 Marjal Pego – Oliva                                    17 de juliol 2021 
 
Participants conforme a normativa Covid19 – 30 PARTICIPANTS, els participants assumiran el cost de l'assegurança d'accident que és de 5'00 €
 
 EDAT MINIMA                            REALITZACIÓ DE L'ACTIVITAT
 
 Per a totes les edats.                          Vesprada 19.00 H
 
ENLLAÇ AL MOTOR DE RESERVES: GEOCACHING LA MARJAL.

 

LLUNA D'ESTIU EN LA MARJAL DE PEGO I OLIVA.

Es tracta d'una experiència original, una mescla d'activitat física, naturalesa i tot això emmarcat amb la llum que ens regala la lluna a les nits d'estiu. Gaudirem de la llum de la lluna mentre descobrim una altra vessant del senderisme que ens captivarà amb la seua màgia. Una ruta senderista original per a una nit d'estiu. Una experiència única per a conéixer des d'un altre punt de vista el nostre territori.
 
LLOC DE L'ACTIVITAT                         DATA DE L'ACTIVITAT
 
 Marjal Pego – Oliva                                   24 de juliol 2021 
 
Participants conforme a normativa Covid19 – 30 PARTICIPANTS. els participants assumiran el cost de l'assegurança d'accident que és de 5'00 €
 
ENLLAÇ AL MOTOR DE RESERVES: LLUNES D'ESTIU A LA MARJAL