HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

¿Nos ayudas a colocar cajas- refugio para murciélagos?

Los murcielagos nos ayudan a controlar de forma ecológica la plaga de insectos en los cultivos, sin lugar a dudas su papel es fundamental.

PARC NATURAL EL FONDO: La ruta dels Ullals

L'aigua és un recurs limitat i necessari per a la vida, per això cada 22 de març, per iniciativa de les Nacions Unides, es commemora el Dia Mundial de l'Aigua com un mitjà de cridar l'atenció sobre...

P.N. de Penyagolosa, l'aigua sòlida de Penyagolosa. El comerç de la neu

Vine a conèixer l'antic ofici de "nevater", farem una excursió per les fonts més representatives del parc i algun racó rellevant en l'antic comerç de la neu.

TALLER D’ELABORACIÓ DE SABÓ NATURAL

L'elaboració de sabó natural ha sigut una activitat habitual en el passat per a aprofitar l'oli usat o el greix animal. En els seus orígens, en el procés s'utilitzaven cendres de plantes per a...

P.N de la Font Roja. La Font Roja, aigua i paisatge

Itinerari guiat pels voltants de la Font Roja per conèixer la importància de l'aigua en el paisatge del Carrascal de la Font Roja.

P.N. del Desert de les Palmes: Més clar que l'aigua!

Activitats en família: jocs, experiments, dinàmiques i tallers per comprendre la importància i el funcionament de l'aigua. Horari i lloc d'inici: de 10:30h a 13:00h. “La Bartola”. Centre...

Parc Natural La Mata-Torrevieja: 2.100 Hectàrees d'aigua.

Vine a conéixer com ha evolucionat la gestió de l'aigua en aquestes salines al llarg de la història.

Parc Natural Salines de Santa Pola: RUTA DE L’AIGUA: LA INFLUÈNCIA DEL MEDITERRANI EN EL PARC NATURAL

Amb motiu de la commemoració del Dia mundial de l'Aigua 2017, sota el lema “Cuidar l'aigua responsa-bilitat de tots”, el Parc Natural de les Salines de Santa Pola en col•laboració amb l'Ajuntament...

Desert de Les Palmes: Refugi d'espiritualitat

Recorregut guiat pel Pare Carmelita Ignacio Husillos amb qui descobrirem la història del Monestir. Visitarem l' Ermita del Carme i descobrirem les peces mes importants del museu.

Coneix la trufa amb un expert i el seu gos

Acomanyaràs al camp un truficultor i el seu gos trufer en busca de tòfones negres

P.N. de Penyagolosa, excursió a la cascada del Riu Carbo

El proper 18 de març, amb motiu de la celebració del dia mundial de l'aigua, realitzarem una excursió que partirà des de la població de Villahermosa del Río fins a la Cascada del Carbo.

Parc Natural de las Hoces del Cabriel: Coneix les aigües cristal•lines del Cabriel

El Cabriel presumix de ser un dels rius millor conservats d'Europa, perquè les seues aigües són de gran qualitat, degut sobretot al despoblament de la seua conca.

PLANTACIÓ EXTREMA

Descobrix i aprén una altra forma de plantar arbres en zones semidesèrtiques com la nostra, amb un sistema dissenyat per a aprofitar al màxim l'escassa pluja que s'arreplega en esta zona.

VI cens popular del lliri de neu en Penyagolosa.

Sol·licitem la col·laboració de la ciutadania sensible a la conservació del nostre patrimoni natural