HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Una passejada per l'entorn del riu Serpis

Ruta guiada a peu per a conèixer els valors naturals del Paisatge Protegit del Serpis al seu pas per Alcosser de Planes.

"Molta vida en cada gota d'aigua"

Excursió per a visitar alguns dels pocs punts d'aigua dolça que hi ha a la Serra Gelada i conèixer la importància que posseeixen per a la fauna que viu en aquest espai natural.

LES DONES EN LA RN DE LES ILLES COLUMBRETES

Documental Aïllats "AÏLLADES" Vine a conèixer la vida de les dones a la RN de les Illes Columbretes

EL RACÓ DE LA ROSSETA

La Rosseta, que va ser declarada recentment pel Ministeri per a la Transició Ecològica en estat crític té al Parc Natural del Fondo un dels seus últims refugis de cria.

Dia Mundial dels Aiguamolls: Apadrina un arbre contra el canvi climàtic

Celebrem el Dia dels aiguamolls amb una actuació de millora de la vegetació gràcies a un apadrinament d'arbres al Parc Natural.

Plantación Extrema.

Descobrix i aprén una forma diferent de plantar en àrees semidesèrtiques com la nostra, amb un sistema dissenyat per a aprofitar al màxim cada gota d'aigua existent en la zona.

Neteja del riu Racons.

Ajuda a la Marjal millorant el seu hàbitat, netejant un dels seus rius.

XII Jornades de la tòfona a Vistabella del Maestrat

Jornades de la tòfona a Vistabella Des del Biopenyagolosa et convidem a participar en les XII jornades de la tòfona ambel següent programa els dies 16 i 17 de febrer: Dissabte: 10.30 Inauguració...

Paisatge i canvi climàtic

Els Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana cal considerar-los com a reserves de paisatge natural relativament verges, que cal preservar per al futur. El progrés no pot fonamentar-se en la...

Día Mundial dels Aiguamolls

Gaudeix d’un dia en famillia i vine a conéixer les aus del riu Algar i com viuen en esta singular zona humida. Si disposeu de prismàtics, recomanem portar-los.

III JORNADES ESCOLARS DE REPOBLACIÓ I CONSCIENCIACIÓ AMBIENTAL

En aquest cas i com és costum en els últims anys i en col•laboració amb l'Ajuntament de Santa Pola organitzem les III JORNADES ESCOLARS DE REPOBLACIÓ I CONSCIENCIACIÓ AMBIENTAL amb una repoblació...

5 anys després del foc

Visita guiada a la Plana del Cap de Sant Antoni

Fotografiant orquídies

Ruta interpretativa i interactiva en la que descobrirem la bellesa i singularitat de les orquídies i la immortalitzarem a través de la fotografia i les xarxes socials.

Connecta amb la natura

02/02/2019: Veniu a celebrar el dia de l'arbre al Parc Natural de Chera-Sot de Chera

"... a les fontetes" núm. 4

"... a les fontetes" núm. 4, butlletí trimestral del Parc Natural de la Serra de Mariola (tardor 2018)

L'AVIFAUNA HIVERNANT DE LES SALINES DE CALP

La celebració del Dia Mundial dels Aiguamolls resulta l'excusa perfecta per a acostar-nos al Paratge Natural de "Les salines de Calp", un lloc privilegiat per a l'observació d'aus. Us convidem a...