HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Veig, veig... què veus? al Corriol patinegre

Veig, veig... què veus? al Corriol patinegre

El joc en la natura.

Són moltes les investigacions que relacionen el joc en la natura amb el desenvolupament dels més xicotets….. i no tan xicotets. Així, per a la psicòloga i pedagoga Heike Freire "Els jocs en la natura són una necessitat per als xiquets". D'altra banda, Clara Pons afirma que "joc i naturalesa són una combinació perfecta perquè a través del joc s'explora el món natural i alhora, la naturalesa és el millor marc de joc, no solament perquè ofereix varietat d'elements i estímuls que són el suport perfecte per al joc lliure sinó perquè també satisfà aqueixa necessitat de naturalesa que tenen els xiquets, i probablement tots els éssers humans".

Així doncs des del Parc Natural de les Salines de Santa Pola, ens endinsem en el món dels jocs amb els més xicotets i en aquest cas a través d'ells tractarem d'entendre com veuen els xiquets els problemes actuals que està patint el Corriol camanegre, ocell, per desgràcia de tremenda actualitat ja que apareix dins del Catàleg Valencià d'Espècies de Fauna Amenaçades com  a Vulnerable.

 

DADES DE L'ACTIVITAT                                                                                                             

  • Dia: Dijous 11 d' abril de 2019.
  • Duració de l'activitat: de 10:00 h a 13.00 h, aproximadament.
  • Lloc de trobada: Centre d´' Interpretació del Parc Natural "Museo de la Sal".
  • Avisos: Inscripció obligatòria: parque_santapola@gva.es o 966693546. Activitat gratuïta.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic que li arribarà en el moment de la publicació de cada una de les notícies.