HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Darrere les petjades del passat

Darrere les petjades del passat

Un viatge al passat a través de les activitats tradicionals i el patrimoni cultural de la Puebla de San Miguel que ens farà reflexionar sobre l'actual manera de vida

Després d'aquest temps d'espera arriba el moment de retornar a la naturalesa i el Parc Natural de la Puebla de San Miguel ofereix per a això una ruta interpretativa per la seua història.

Una ruta per a descobrir com ha anat evolucionant al llarg del temps la relació de l'ésser humà amb aquesta terra i amb els seus recursos. Un passeig per a reflexionar sobre la marca que deixa la petjada humana en la nostra naturalesa.


Ruta guiada a través de l'itinerari interpretatiu "El Carrascal, darrere de les petjades del passat" on podrem descobrir la relació entre el ric patrimoni cultural del parc natural i les seues construccions econòmiques, formes de vida i conservació del territori.
 

Dades de l'activitat

  • Dia: 11 de juliol.
  • Hora d'Inici: 10:00 H
  • Duració: Ruta circular de 5 Km.
  • Lloc d'Inici: La Tejeria, a la CV-363 a 2 Km de Puebla de San Miguel direcció Ademuz.

 

Avisos: Places limitades, inscripció prèvia necessària (660127491, parque_puebladesanmiguel@gva.es).

Recomanacions: Portar esmorzar, aigua, protecció solar i calçat de muntanya.

 

Recordeu que hem de complir en tot moment les recomanacions de les autoritats sanitàries, respecte a la distància de seguretat de 1,5 m, i a l'ús obligatori de màscares en cas de no poder guardar aquesta distància de seguretat. Important no acudir a l'activitat en cas de tindre símptomes compatibles amb la COVID-19.