HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere TERRA DE MAR I SAL

TERRA DE MAR I SAL

Tradició i Gastronomia

Des del Parc Natural de les Salines de Santa Pola, volem convidar-vos a un viatge etnogràfic, on podrem visitar les diferents parts de la història a partir de dos punts de vista fonamentals per entendre el nostre territori: el mar i la sal.

 

En primer lloc la mar, amb la seua tradició pesquera ancestral. D'altra banda, la sal, producte d'una enorme importància al llarg dels temps. On es conjuguen aquests dos elements començarem aquest viatge: els salaons; des del seu ús principal per conservar aliments, fins a l'herència gastronòmica que ens ha deixat.

 

Veurem com els van elaborar a l'antiguitat i la importància que tenien, l'evolució al llarg del temps, com preparem avui dia el salat i quins són els més representatius. I fins i tot, podrem experimentar com preparar un dels productes més coneguts. T'agradaria saber quin és? Estàs convidat.

 

DADES DE L'ACTIVITAT

 

Dia: 26 de setembre 2020.

 

Durada de l'activitat: de 10:00 h a 12:00 h, aproximadament.

 

Lloc de trobada: Centre d'Interpretació del Parc Natural "Museu de la Sal"

 

Inscripció obligatòria: parque_santapola@gva.es o 965938590 / Activitat gratuïta.

 

- Nom i cognoms

 

- núm. de participants (especificar xiquets i adults)

 

- núm. telèfon de contacte i correu electrònic

 

Recomanacions: Portar gel hidroalcohólico, protector solar, repel·lent antimosquits, dinar i beguda.

 

Important: recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de mascareta per realitzar l'activitat. Els grups estaran limitats a un màxim de 10 persones, afanya't i no perdis l'oportunitat.

 

Recomanem la subscripció a la llista de distribució de les notícies del nostre web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats de Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies.