HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere PUJA AL MONTGÓ Y EIXAMPLA ELS TEUS PULMONS

PUJA AL MONTGÓ Y EIXAMPLA ELS TEUS PULMONS

El formidable Montgó s'erigeix ​​davant del Mediterràni com un mastodont de roca plàcidament tombat. Sembla convidar-nos a que ens encimbellem al seu llom per contemplar els paisatges que l'envolten ... i això és el que farem. No és tasca senzilla ja que el pendent, les pedres i les afilades roques del cim suposen un repte a la nostra perícia i les nostres forces ... però vos assegurem que l'esforç sempre té recompensa. Exercitarem les cames i el cor, eixamplant els nostres pulmons amb l'aire pur de la mar i de la muntanya, i omplirem l'esperit amb els paisatges que envolten el vell Montgó.
 
Si vols passar un matí caminant per la muntanya més emblemàtic de la Marina, fent l'exercici més senzill i un dels més complets, apunta't a aquesta activitat.
 
Informació sobre l'activitat:
 
Data: 27 d'abril del 2019.
 
Hora d'inici: 9.00 hores.
 
Lloc d'inici: aparcament del Camp de Tir de Dénia
 
Durada de l'activitat: 4 hores aproximadament.
 
Dificultat de l'activitat: Alta.
 
Observacions: en cas de condicions meteorològiques adverses l'activitat se suspendrà, es recomana estar en bona forma física, portar calçat de muntanya, 1 l. d'aigua per persona, i protecció solar.
 
Places limitades, inscripció prèvia a: 679196461 - parque_montgo@gva.es
 
Recomanem la subscripció a la llista de distribució de les notícies del nostre web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació. ACÍ