HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Rutes per la Igualtat

Rutes per la Igualtat

Ruta al Savinar de Las Blancas per a posar en valor el paper de la dona en aquest espai natural i gaudir de l'entorn

Camina per Parc Natural de la Puebla de San Miguel i celebra el Dia Internacional de la Dona amb nosaltres. Ens unirem a la Vocalia de dona i esport de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana en el seu repte "cims per la igualtat" per a arribar totes juntes fins al Savinar de Las Blancas on llegirem un manifest.

 

A més de gaudir dels bells paratges del recorregut, posarem en valor el treball realitzat en aquest espai natural per diverses dones que han ajudat a la seua conservació i manteniment.

 

Activitat inclosa en la programació de l'Oficina d'Igualtat d'Ademuz. CONSULTA AÇÍ LA PROGRAMACIÓ COMPLETA. Una vegada finalitzada la ruta gaudirem d'un menjar popular a Ademuz a les 14.30 H. Per a més informació del menjar contacta amb l'oficina d'Igualtat 978782263.

 

Dades de l'activitat

  • Día: 8 de març.
  • Hora d'Inici: 10:00 h.
  • Duració: Ruta circular 9 Km.
  • Lloc d'Inici: Plaça de Puebla de San Miguel.

 

Avisos: Places limitades, inscripció prèvia necessària (660127491, parque_puebladesanmiguel@gva.es).

Recomanacions: Portar esmorzar, aigua, protector soalr i calçat de muntanya.

 

 

Recomanem la susbscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te açí.