HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Ruta per Segària.

Ruta per Segària.

La Serra de Segària delimita a la Marjal de Pego-Oliva pel Sud. Una serra amb una silueta curiosa i molt recognoscible: recorda a una cara, per la qual cosa se li ha donat diferents noms, com el "Gegant de Pedra" o la "Cara de l'Indi", i crea alguns contes o dites, com que és la núvia del Montgó. Si s'observa la silueta de tota la Serra sempre ens fem la mateixa pregunta: quantes cares té Segària?

Pujarem fins a la punta del nas de Segària, el cim *Penya Roja, a 251 metres sobre el nivell del mar, i podrem tindre una vista de la Marjal i albirar el Montgó.

La ruta és d'una dificultat mitjana-baixa, no fa falta estar en una forma física excel·lent, però sí la suficient per a una ruta per la muntanya d'uns 45 minuts d'anada, i altres 45 minuts de tornada.

 

Dades de l'activitat:

  • Dia: dissabte 19 d'octubre de 2019.

  • Hora i lloc d'inici: 10:00 h. Encreuament de la Senda Local SL-CV 161 amb l'accés a PR-CV 415, junt al Bosc de Xiprer de Cartagena. (38°50'31"N 0°00'12"W; 38.841944, -0.003333).

  • Duració de l'activitat: 3 hores aproximadament.

  • Coste de la activitat: gratuïta.

  • Inscripció prèvia en: 679 195 227 parque_pegooliva@gva.es, fins a les 13.30 h del divendres anterior.

  • Recomanacions: Protecció solar, gorra, aigua suficient, roba i calçat adequat per a muntanya.

    Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les noticies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjans d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació. A.