HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere RUTA NOCTURNA A LA TORRE DEL TELÈGRAF DE VILLARGORDO DEL CABRIEL

RUTA NOCTURNA A LA TORRE DEL TELÈGRAF DE VILLARGORDO DEL CABRIEL

Disfruta d'una fantàstica vetlada

 

Divendres que ve 23 de juliol el Parc Natural de les Gorges del Cabriol t'invita a participar en una fantàstica ruta nocturna que ens portarà fins a la torre del telègraf de Villargordo del Cabriel, allí soparem a la llum de la lluna i a continuació tornarem al poble per l'antiga carretera de Contreras. Activitat recomanada per a persones majors de 10 anys.

 

Avís: Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà als inscrits de l'anul·lació de la mateixa. ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE MÀSCARA DURANT TOTA L'ACTIVITAT SI NO ES MANTÉ LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT A CAUSA DEL COVID

 

Dades de l'activitat:

Dia: 23 de juliol

Lloc: En la porta del M.I. Ajuntament de Villargordo del Cabriel (C/ Carretera núm. 26)

Hora d'inici: 19:30 hores a 00:30 hores

Duració de l'activitat: 5 h. aproximadament.

Distància: 8 quilòmetres

Dificultat: Mitja.

Recomanacions: Cal portar roba i calçat còmodes per a caminar per sengles forestals. Portar linterna/frontales, menjar i beguda per a sopar a la llum de la lluna.

Inscripció: En els telèfons 963189222 o 639202112 i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.es (de 9 a 14 hores) . Places limitades.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-i automàtic al moment de la publicació de cadascuna de les notícies. subscriu-te aquí.