HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Ruta Geològica a los Cuchillos del Cabriel

Ruta Geològica a los Cuchillos del Cabriel

Descobrix la geologia del P.N. de las Hoces del Cabriel

Ruta guiada per la zona de Villargordo del Cabriel on podrem visitar la fantàstica formació de los Cuchilloss a través de la Ruta morada: Ruta Geològica. Los Cuchilos-Barranc Moluengo.

El punt de trobada és en l'Ajuntament de Villargordo del Cabriel, posteriorment agafarem els cotxes per a anar a l'inici de la ruta, ubicat en el paratge de Peñas Blancas.

Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació de la mateixa.

Dades de l'activitat:

Ruta Geològica pels Cuchillos del Cabriel

Dia: 4 de desembre

Lloc: En la porta de l'Ajuntament de Villargordo del Cabriel. C/ carretera 26 (Villargordo del Cabriel)

Hora d'inici: 09:00 h

Inscripció: En els telèfons 963189222 o 639202112 i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.es (de 9:30 a 14:00 hores). Limitat a 25 places

Duració de l'activitat: 4 hores aproximadament

Dificultat de la senda: Alta

Distància de la senda: 6 km

Desnivell: 215 m.

Avís: Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació de la mateixa.

Recomanacions: Portar calçat adequat, aigua i roba apropiada per a l'època de l'any.

Activitat recomanada per a persones majors de 15 anys.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací