HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Ruta del Balson: L'Or líquid de Puebla

Ruta del Balson: L'Or líquid de Puebla

Descobreix un dels llocs més desconeguts del Parc Natural amb l'aigua com a protagonista

El Parc Natural de la Puebla de San Miguel és un espai d'alta muntanya on l'aigua és un bé molt preat. Al no comptar amb cursos d'aigua continus cada font, barranc o surgencia és aprofitat eficaçment gràcies a diverses construccions com a basses, séquies, jipes, abeuradors o llavadors. Ja des d'antic totes les activitats tradicionals transcorrien al voltant d'estos punts d'aigua.

Coneix com s'aprofitava antigament aquest or líquid passejant pel Barranc del Balsón, descobrirem la importància de l'aigua observant antigues zones de cultiu amb conduccions d'aigua excavades en la pedra. Una vertadera arquitectura de l'aigua on cada gota era or.

 

Dades de l'activitat

  • Día: 29 de març.
  • Hora d'Inici: 10:00 H
  • Duració: Ruta circular 8 Km.
  • Lloc d'Inici: Plaça de Puebla de San Miguel i desde açí anar amb cotxe al punt d'inici.

 

Avisos: Places limitades, inscripció prèvia necessària (660127491, parque_puebladesanmiguel@gva.es). Ruta no recomanada per a menors de 8 anys.

Recomanacions: Portar esmorzar, aigua i calçat de muntanya.

 

 

Recomanem la susbscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te açí.