HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Ruta a Penya Roja: Entre Muntanyes, Joves i llibres

Ruta a Penya Roja: Entre Muntanyes, Joves i llibres

 

 

 

Atenció joves i no tan joves!

 

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les Muntanyes, que enguany porta per lema "Les muntanyes són importants per als joves" us convidem a participar en la pròxima activitat que organitza el PN de la Marjal de Pego Oliva en col·laboració amb el Centre Excursionista de Pego.

 

Consistirà en una ruta interpretativa per les muntanyes limítrofes al Parc Natural, en concret ascendirem al Cim de Penya Roja. A més, en arribar al cim llegirem alguns textos, cites, passatges de personatges rellevants que han tingut un important vincle amb les muntanyes i amb la naturalesa més salvatge. Així que sota l'abric de la roca i amb vista a l'horitzó reflexionarem sobre la importància de les muntanyes en la vida de les persones, sobre la situació que pateixen els joves que viuen en zones rurals i sobre la fascinació que generen les muntanyes en l'ésser humà.

 

p.d: Si tens una cita o frase favorita que vulgues compartir….serà benvinguda!

 

 

Dades de l'activitat:

 

Dia: dissabte 14 de Desembre de 2019.

 

Hora i lloc d'inici: 10.00 h. Pàrquing del Cementeri del Verger (38°50'32.8"N 0°00'04.4"E)

 

Duració de l'activitat: 3 hores aproximadament.

 

Distancia ruta: 4 km (anada i tornada)

 

La ruta malgrat no ser molt llarga en distància té cert desnivell ascendent en pujar a Penya Roja, per la qual cosa es recomana que si venen xiquets o xiquetes tinguen costum de caminar o tinguen una edat mínima de 8 anys.

 

Cost de l'activitat: gratuïta.

 

Recomanacions: Protecció solar, gorra, aigua, càmera fotogràfica o mòbil, roba i calçat còmode.

 

Inscripció prèvia en: 679 195 227 parque_pegooliva@gva.es

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les noticies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjans d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació. A