HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Ruta a Penya Roja: Entre Muntanyes, Joves i Llibres.

Ruta a Penya Roja: Entre Muntanyes, Joves i Llibres.

Us convidem a una ruta interpretativa per les muntanyes limítrofes al Parc Natural, en concret ascendirem al Cim de Penya Roja.

En arribar al cim llegirem alguns textos, cites, passatges de personatges rellevants que han tingut un important vincle amb les muntanyes i amb la naturalesa més salvatge. Si tens una cita o frase favorita que vulgues compartir... serà benvinguda!

Així que, sota l'abric de la roca i amb vista a l'horitzó, reflexionarem sobre la importància de les muntanyes en la vida de les persones, sobre la situació que pateixen els joves que viuen en zones rurals i sobre la fascinació que generen les muntanyes en l'ésser humà.

 

Dades de l'activitat:

 • Dia: diumenge 12 de gener de 2020.

 • Hora i lloc d'inici: 10.00 h. Parking del Cementeri de El Verger (38°50'32.8"N 0°00'04.4"E).

 • Duració de l'activitat: 3 hores aproximadament.

 • Distància de la ruta: 4 km (anada i tornada).

  La ruta, a pesar de no ser molt llarga en distància, te cert desnivell ascendent al pujar a Penya Roja, pel que es recomana als menuts/des una edat mínima de 8 anys o acostumats a caminar.

 • Cost de l'activitat: gratuïta.

 • Inscripció prèvia en: 679 195 227 parque_pegooliva@gva.es, fins a les 13.30 h del divendres anterior.

 • Recomanacions: Protecció solar, gorra, aigua, càmera fotogràfica o mòbil, roba i calçat còmode. Els menors sempre acompanyats.

   

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjans d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació. A.