HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

« Ves enrere

RN Illes Columbretes. Taula informativa a la plaça Major de Castelló

RN Illes Columbretes. Taula informativa a la plaça Major de Castelló

La tècnic de la Reserva Natural de Columbretes, dins del projecte “Columbretes al teu abast”, col·locarà una taula informativa el pròxim dilluns dia 7 d'octubre, pel matí, a les portes de l'Ajuntament de Castelló (Plaça Major), és reprén així esta activitat després del periode d'estiu, per a informar a tothom que s'aprope fins allí sobre tot el relacionat amb les illes Columbretes.
Dins el programa de divulgació i comunicació, el Centre d'Informació de la Reserva Natural de les Illes Columbretes, ubicat en el Planetari de Castelló, al Grau de Castelló, ofereix esta activitat, anomenada "Columbretes al teu abast". Així, a més d'atendre a totes aquelles persones que el visiten, també es el Centre d'Informació, mitjançant la col·locació d'un punt d'informació, la realització de xarrades, etc., qui s'apropa al públic per a ajudar-li a redescobrir-les i a conèixer els valors ambientals i històrics de la Reserva.
Des de que va començar l'activitat en 2008 els tècnics han anat a municipis, ports, universitats i altres institucions relacionades amb les Columbretes en les quals s'ha atés a més de 5000 persones.
TIPUS D'ACTIVITAT : Otros