HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Posta de sol en l'Embassament de Contreras

Posta de sol en l'Embassament de Contreras

Gaudeix de la fantàstiques vistes del paisatge de l'Embassament de Contreras

Ruta guiada per la zona de Villargordo del Cabriel, el recorregut transcorre per un tram del PR-CV 174, on podrem gaudir d'unes vistes del paisatge de l'Embassament de Contreras amb les característiques cues o llengües que s'endinsen terra endins.

El punt de trobada és el càmping Kikopark, on el participant té la possibilitat de sopar després de l'activitat i d'allotjar-se el cap de setmana per a conéixer el Parc Natural de las Hoces del Cabriel (TOT SOTA RESERVA PRÈVIA).

 

Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació de la mateixa.

Dades de l'activitat:

Dia: 18 de setembre

Lloc: En el càmping Kikopark (Villargordo del Cabriel)

Hora d'inici: 17:30 h

Inscripció: En els telèfons 962185044 o 639202112 i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.es (de 9:00 a 14:00 hores). Limitat a 25 places

Duració de l'activitat: 4 hores aproximadament

Dificultat de la senda: Mitjana distància

Distància de la senda: 6 km

Desnivell: 50 m.

Recomanacions: Cal portar roba i calçat còmodes per a caminar per sengles forestals. Portar llanterna/frontals, menjar i beguda. Activitat recomanada per a persones majors de 10 anys. Possibilitat de sopar després de l'activitat i d'allotjament en el càmping Kikopark per a passar el cap de setmana (TOT SOTA RESERVA PRÈVIA).

Avís: Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació d'aquesta. ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE MÀSCARA DURANT TOTA L'ACTIVITAT A CAUSA DEL COVID-19.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací.