HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere POSIDONIA I CANVI CLIMÀTIC

POSIDONIA I CANVI CLIMÀTIC

Visita guiada a l'exposició "Posidonia i canvi climàtic" per a conéixer la realitat del canvi climàtic i que protegint les nostres platges i els seus habitants, com la planta Posidonia oceanica, podem mitigar el canvi climàtic.

La Posidonia oceanica és una planta marina que tots coneixem i hem vist en les nostres visites a la platja, però a la qual no li donem la menor importància i que a vegades fins i tot la considerem desagradable i molesta. Però res més enllà de la realitat: la Posidonia oceanica és el vertader pulmó de la mar Mediterrània, perquè la seua funció és comparable a la dels boscos, en depurar i oxigenar les aigües costaneres, donant aigües de gran qualitat i transparència, i albergar multitud d'espècies de peixos i invertebrats.


D'altra banda a pesar que tots som conscients ja de l'existència del canvi climàtic, sempre és bo recordar en què consisteix realment i que conseqüències té.

Així doncs i gràcies a una exposició cedida temporalment per l'Institut d'Ecologia Litoral (IEL) al Parc Natural de les Salines de Santa Pola, i situada en el Centre d'Interpretació-Museu de la Sal, us convidem a participar en la visita guiada que realitzarem a l'exposició "Posidonia i canvi climàtic" per a d'aquesta manera conéixer d'una banda que és el Canvi Climàtic i les seues causes i efectes, per un altre que és la Posidonia oceanica, la seua gran importància i les seues amenaces actuals i finalment com gràcies a aquesta planta es pot plantar cara al canvi climàtic.

 

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: diumenge 8 de desembre de 2019.
  • Duració de l'activitat: de 11:00 h a 12:00 h, aproximadament.
  • Lloc de trobada: Centre d'Interpretación del Parc Natural "Museu de la Sal".
  • Inscripció obligatòria: parque_santapola@gva.es o 965938590 / Activitat gratuïta.

- Nom i cognoms

- núm. de participants I edat  (xiquets i adults)

- núm. telèfon de contacte i correu eletrònic

  • Recomanacions: Portar repel·lent antimosquits, protector solar, esmorzar i beguda.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.