HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere PER UN FONDO MES NET

PER UN FONDO MES NET

1m2 contra la "basuraleza"

12/06/2021

PER UN FONDO MÉS NET

1m2 contra la «basuraleza»

El projecte LIBERA, units contra la «basuraleza» naix l'any 2017 per a frenar les conseqüències del fem abandonat en els espais naturals, la basuraleza, en els diferents ecosistemes espanyols. Va ser creat per l'ONG ambiental degana d'Espanya, SEO/BirdLife, en aliança amb Ecoembes, l'organització responsable del reciclatge dels envasos al nostre país.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és conscienciar i mobilitzar a la ciutadania per a mantindre els espais naturals lliures de fem i que puguem, d'aquesta manera, alliberar molta més vida en favor de la biodiversitat. Des del Parc Natural El Fondo ens sumem a la campanya "1m2 contra la basuraleza" organitzant una acció de recollida de residus en col·laboració amb la Comunitat de Regs de Llevant i l'aliança LIBERA.

Us animem a participar en aquesta acció necessària, en la qual actuarem retirant els residus acumulats en un tram que forma part de la xarxa tradicional de reg, on paren gran quantitat de residus d'origen urbà i agrícola.

No ho dubtes i participa!


 

DADES DE L'ACTIVITAT

DATA: 12 de juny de 2021

HORA: 9:30h

PUNT DE TROBADA: Pont sobre l'assarb del Conveni CV-861, Km 3,8, Dolores.

https://goo.gl/maps/nafWaAC8wxHMEf9P7


 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Inscripció en el telèfon 96 667 85 15 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parque_elhondo@gva.es

PLACES LIMITADES


 

DADES NECESSÀRIES PER A LA INSCRIPCIÓ:

Nom i cognoms

DNI

Adult/Menor

Localitat

Telèfon

Correu electrònic


 

AVISOS I RECOMANACIONS:

Recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de màscara per a realitzar l'activitat, sempre que no es puga mantindre la distància de seguretat entre persones.

Portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia, mascareta, gel hidroalcohòlic, repel·lent antimosquits, protector solar, gorra, així com esmorzar i beguda.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies.

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals