HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Plantem per la salut del planeta

Plantem per la salut del planeta

29/11/2020 Plantem per la salut del planeta: Participa enguany en la segona Plantació de WWF al Parc Natural de la Mata-Torrevieja.

Un any més seguim amb el nostre projecte de plantació extrema aquesta vegada al costat de WWF Alacant que participen i promouen aquest tipus d'iniciatives de restauració d'hàbitats.
No t'ho pensis més, mira la teua agenda i reserva la teua plaça.
Recorda que per motius de la pandèmia COVID-19 les places són MOLT LIMITADES.

Recorda:

Data: 29 de novembre de 2020

Hora: 10:30 hores

Lloc: Centre d'Interpretació del Parc Natural.

Activitat gratuïta.

Places limitades.

Inscripció obligatoria en: parque_lamata@gva.es

  • Nom i cognoms del representant

  • n.º de participants (xiquets i adults)

  • Procedencia

  • n.º telèfon de contacte

 

Material necesari: Aigua, barret, protector solar, guants de jardí, gel hidroalcohòlic, mascareta, roba i calcer adecuat.

NOTA: Durant l'activitat es compliran amb totes les mesures necessàries per a previndre el COVID-19, sent obligatori l'ús de màscareta, a partir dels 6 anys d'edat, quan no es puga mantindre la distància mínima d'1.5 m.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic:parque_lamata@gva.es , per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les noticies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de les activitats".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.