HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Plantació Extrema.

Plantació Extrema.

Aprén una forma diferent de plantar en àrees semidesèrtiques utilitzant sistema dissenyat per a aprofitar al màxim cada gota d'aigua.

Les condicions climàtiques de l'entorn del Parc Natural de la Mata-Torrevieja determinen un clima semiàrid caracteritzat per tindre, moltes hores d'insolació, escassa precipitació i elevades temperatures.

Per aquest motiu, des del parc natural s'ha dissenyat un sistema de plantació per a condicions climàtiques i edàfiques extremes, amb el qual es pretén aprofitar al màxim cada gota d'aigua existent en la zona.

El mètode que hem desenvolupat al llarg dels últims anys fa que s'aprofite l'aigua de pluja al màxim a través de la utilització d'un drenatge en el mateix clot de plantació, amb conques vessants que canalitzen aquesta aigua de pluja fins al drenatge i per si no fora prou, també s'aprofita l'aigua provinent de la pluja horitzontal retinguda sobre el brancatge que se li col·loca una vegada realitzada la plantació.

No t'ho penses més i veuen a conéixer de primera mà en què consisteix aquest sistema de plantació. Reserva la teua plaça.

Recorda per motius de la pandèmia COVID-19 les places són MOLT LIMITADES.

Recorda:

Data: 31 de gener de 2021

Hora: 10:00 hores

Lloc: Centre d'Interpretació del Parc Natural.

Activitat gratuïta.

Places limitades.

Inscripció obligatoria en: parque_lamata@gva.es

  • Nom i cognoms del representant

  • n.º de participants (xiquets i adults)

  • Procedencia

  • n.º telèfon de contacte

 

Material necesari: Aigua, barret, guants de jardí, gel hidroalcohòlic, mascareta, roba i calcer adecuat.

NOTA: Durant l'activitat es compliran amb totes les mesures necessàries per a previndre el COVID-19, sent obligatori l'ús de màscareta, a partir dels 6 anys d'edat, quan no es puga mantindre la distància mínima d'1.5 m.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic:parque_lamata@gva.es , per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les noticies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de les activitats".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.