HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Plantació en XARXA.

Plantació en XARXA.

Cada any, els Grups Locals de WWF Espanya (Alt Sil, Alacant, Barcelona, Guadalajara, València, Màlaga, Madrid, Sevilla i Saragossa), juntament amb altres voluntaris i voluntàries, es mobilitzen i s'uneixen per a realitzar una gran plantació simultània i reivindicativa per tot el país: la Plantació en Xarxa.

 

En la 9a edició de la Plantació en XARXA, el Parc Natural de la Mata-Torrevieja es suma a aquesta iniciativa, juntament amb diferents entitats provincials i els Parcs Nacionals de Damiel i Montejo, realitzant la nostra plantació especial, que utilitza un sistema de plantació diferent per ajustar-se i adaptar-se a les necessitats requerides per les plantes en aquesta zona a causa del Canvi Climàtic.

 

Serà interessant saber que el mateix dia, en molts punts d'Espanya s'estiga plantant de manera simultània... en XARXA... creant la sensació d'estar connectats per una mateixa causa i un mateix lema: "LLUITA PER LA TEUA NATURALESA".

 

T'animes a participar en la Plantació en XARXA?

 

Recorda:

Data: 24 de novembre de 2019

Hora: 9:30 hores

Lloc: Parquing del Cementeri de la Mata.

Activitat gratuïta.

Places limitades.

Inscripció obligatòria en: parque_lamata@gva.es

Nom i cognoms del representant

núm. de participants (xiquets i adults)

Procedència

núm. telèfon de contacte

 

Material necessari: Aigua, gorra i protector solar, guants de jardí, roba i calçat còmode.

 

 

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: parque_lamata@gva.es

 

El nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Parc, en cas de no quedar places lliures se'ls anotarà en una llista d'espera.

 

És per això que, PREGUEM ens AVISEN de la no assistència a l'activitat en cas de tindre plaça, perquè les persones que estiguen en llista d'espera es puguen beneficiar d'això.

 

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

 

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.