HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Passejant per la ribera del Cabriel

Passejant per la ribera del Cabriel

T'agradaria conéixer la vegetació de ribera?

Després de l'anul·lació de l'activitat a causa de l'onada de calor, tornem a repetir el pròxim 14 d'agost l'activitat, organitzada pel Parc Natural de les Hoces del Cabriel, una ruta guiada per les ribes del Cabriel, on podrem conéixer tota la vegetació que alberga aquest fantàstic riu.

El punt de trobada serà en el Centre d'Interpretació de Venta del Moro (C/ Sindicat Agrícola s/n), posteriorment agafarem els cotxes fins a arribar a l'inici de la ruta.

 

Dades de l'activitat:

Dia: 14 de agost

Lloc: En el Centre d'Interpretació del Parc Natural de las Hoces del Cabriel. C/ Sindicat Agrícola s/n (Venta del Moro). Posteriorment agafarem els cotxes fins a arribar a l'inici de la ruta (30 minuts aproximadament de cotxe). Abstindre's cotxes esportius o més baixos del normal.

Hora d'inici: 8:30 h

Duració de l'activitat: 4 hora aproximadament

Distància: 5 km

Dificultat: Mitja

Recomanacions: Calçat apropiat, aigua, protecció solar i gorra

Avís: Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació d'aquesta. ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE MÀSCARA DURANT TOTA L'ACTIVITAT DEGUT LA COVID-19.

Inscripció: En els telèfons 963189222 o 639202112 i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.es (de 9 a 14 hores). Limitat a 30 places.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací