HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere NOTA CAMPANYA INFORMATIVA SOBRE ACCÉS A L'AGOST A l'ITINERARI RUTA ROJA DEL PARC NATURAL DEL PENYAL D’IFAC

NOTA CAMPANYA INFORMATIVA SOBRE ACCÉS A L'AGOST A l'ITINERARI RUTA ROJA DEL PARC NATURAL DEL PENYAL D’IFAC

El gran atractiu del Parc Natural del Penyal d'Ifac, junt amb l'interessant contingut didàctic de l'exposició del seu Centre de Visitants, ho converteixen en un dels espais naturals protegits amb major afluència de la Comunitat Valenciana, rebent més de 130.000 persones a l'any.

A causa de la gran quantitat de visites que rep el Parc en determinades dates, com les vacacions estivals, la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural hi ha disposat un servei informatiu sobre l'accés al seu itinerari per a evitar aglomeracions. El dit servei funcionarà de l'1 al 31 d'agost de 2018.

D'aquesta manera, s'intenta compatibilitzar l'ús públic amb la conservació d'este espai natural, informant l'usuari sobre la massificació, la incomoditat i el risc per a les persones.

Per a les instal·lacions (Centre d'Informació, Centre de Visitants i banys públiques) l'horari d'obertura serà:

  • De dilluns a divendres, de 8:30 a 14:30 h.
  • Caps de setmana i festius, de 9:00 a 14:00 h.

Les instal·lacions compten amb banys públiques, berenadors i fonts d'aigua potable (només en l'àrea recreativa). L'aparcament es troba disponible únicament per a visitants amb discapacitat funcional.

Per a qualsevol dubte o aclariment, les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Centre d'Informació en els telèfons 96 583 75 96 i 679 19 59 12 (en horari d'oficina 9:00h a 14:00h) o a través del correu electrònic:  ifac_cma@gva.es