HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Menys plàstics més futur

Menys plàstics més futur

Els Parcs Naturals, sense plàstics

3/06/2018 DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Menys plàstics més futur

 

Com cada mes de juny celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient, una data amb què es pretén posar el focus en els problemes ambientals que ens afecten a tots i que té com a objectiu motivar les persones per a prendre un paper cada dia més actiu enfront d'ells. Enguany, amb el lema "Els parcs Naturals, sense plàstics" es pretén cridar l'atenció sobre l'impacte negatiu dels plàstics en els nostres ecosistemes i quin és l'origen d'esta contaminació.

 

Des del parc Natural El Fondo vos animem a acostar-vos per a disfrutar de la primavera i l'observació detinguda en un entorn natural i participar al mateix temps de les activitats que vos hem preparat. Les activitats inclouen una visita guiada per la finca El Rincón, on a més de poder observar espècies en perill d'extinció com la rosseta o la fotja banyuda, veurem exemples de com estan arribant els plàstics al Parc. També vos oferim una xarrada divulgativa sobre els valors del Fondo en el Centre d'Informació, posant èmfasi en el problema que suposen els plàstics i envasos en general, a més d'un taller dirigit a xiquets a partir de 5 anys, on reutilitzarem botelles de plàstic per a la construcció de menjadors per a pardals.

 

Dia: 3 de juny de 2017

Horari: de 9:30 a 13:00h

 

Visita guiada de 9:30 a 11:00h (amb reserva prèvia)

Lloc d'inici: Centre d'Interpretació

 

Xarrada divulgativa de 12 a 13h

Lloc de realització: sala d'audiovisuals

 

Taller de menjadors per a aus (xiquets a partir de 5 anys)

Lloc de realització: àrea de descans

 

Avisos/recomanacions: per a la visita guiada utilitzar roba còmoda, protecció enfront del sol (gorra, crema solar) i repel·lent per a insectes.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació.