HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Marjal de Pego-Oliva: les seues plantes aquàtiques i el seu paper com albelló de GEHs.

Marjal de Pego-Oliva: les seues plantes aquàtiques i el seu paper com albelló de GEHs.

El Sol calfa La Terra, i eixe calor s'allibera a l'espai més lentament. Sense eixa alliberació de calor, el planeta augmenta de temperatura, un Canvi Climàtic basat en un Calfament Global.

Els Cavis Climàtics han existit, les glaciacions són el gran exemple, però han transcorregut durant períodes mesurats a escala geològica, temps en el que les espècies i els hàbitats s'han pogut adaptar.

L'actual Canvi Climàtic és un Calfament Global a escala humana, massa ràpid i amb conseqüències impredictibles. L'origen està en la quantitat de Gasos d'Efecte d'Hivernacle (GEHs) que emet l'activitat humana des de la Revolució Industrial, parpelleig infinitesimal en l'edat de La Terra.

Moltes són les mesures que podem adoptar per a la reducció dels GEHs, i una d'elles és aprofitar-nos del Servei Ecosistèmic que ens ofereixen els aiguamolls: absorción de GEHs.

Vine a conèixer l'aiguamoll de la Marjal de Pego-Oliva i les seus espècies aquàtiques. Serem capaços de intuir la quantitat de GEhs que absorbeix?

 

Dades de l'activitat:

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les noticies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjans d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació. A