HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Els boscos de la Marina

Els boscos de la Marina

 

 

La massa arbòria de la província d'Alacant és molt poc densa (amb aproximadament 31,3 milions d'exemplars) conseqüència dels diferents incendis forestals recurrents esdevinguts en la zona, les sequeres prolongades i l'ocupació desmesurada del sòl, no obstant això els boscos i els ecosistemes que aquests alberguen resulten de vital importància per a l'existència humana i animal.

En aquest sentit des del Parc Natural de la Serra Gelada volem commemorar el "Dia de l'arbre de la C.V" per mitjà d'una interessant visita guiada interpretativa de la mà de Joan Piera Olives, botànic, professor, president de la Junta Rectora del P.N. de la Serra Gelada i gran coneixedor de la vegetació d'aquest valuós indret i en general a tota la comarca, juntament amb una projecció d'imatges relacionades en el CEA Carabiners, amb la intenció de conéixer de primera mà la massa forestal present a la Serra Gelada, la importància de la vegetació existent a la comarca de la Marina, la història de la vegetació present en els espais naturals del nostre entorn, la seua utilitat, les seues funcions, les seues  necessitats, els impactes que suporten i el perill que representa una mala planificació i gestió forestal, entre altres aspectes.

És una oportunitat única.  Inscriu-te i participa.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: diumenge, 19 de gener de 2020.

Horari de l'activitat: De 10:30 a 13:30 h.

Punt de trobada / inici ruta: Centre d'educació ambiental "Carabineros" [C/ Camí Vell del Far, núm. 18 - l'Albir (l'Alfàs del Pi)].

Per a saber com arribar utilitza este enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 3 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat a realitzar l'itinerari com l'empleat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat

Observacions: Recomanem portar roba còmoda, aigua, ganes d'aprendre i esmorzar lleuger i sense residus.

Dades necessàries per a l'inscripcióde cada una de les persones interessades en  participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.
  • Edat.
  • Número de telèfon mòbil (dada no necessaria per als menors d'edat).
  • Correu electrònic de cada un dels participants (dada no necessaria per als menors d'edat).
  • Localitat de residència.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 17 de gener.

Activitat gratuïtaPlaces limitades. L'inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat (30 persones com a màxim) i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

L'inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h (de dilluns a divendres).

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Seguiu-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.

Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent enllaç:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introduïu el vostre correu electrònic al final de la pàgina i polseu en "Anul·lar les seues subscripcions".