HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Neteja i Cens de Narcís autòcton.

Neteja i Cens de Narcís autòcton.

Narcissus perezlarae és una planta bulbosa endèmica de la península Ibèrica, de floració tardorenca i en perill d'extinció.

Necessita reforçar-se la seua població natural a base de plantacions i de fer seguiment de les poblacions existents. Aprofitarem també per a fer una neteja en la zona, per desgràcia sempre necessària.

Realitzarem aquestes activitats en un parell de jornades. En la primera, 23/01/2021, acudirem a una plantació de la qual l'últim reforç va ser fa dos anys; farem neteja local de la zona i el recompte de la planta. En la segona, 30/01/2021, acudirem a una altra zona per a reforçar la plantació de l'any passat; farem neteja local també i la plantació.

 

Dades de l'activitat:

  • Dia: dissabte 23 de gener de 2021.

  • Hora i lloc d'inici: 9:30 h. Secadero (38.888333, -0.069861; 38°53'18"N 0°04'11.5"W). El lloc està sotmès a possibles canvis, només es comunicaria als inscrits.

  • Duració de l'activitat: 4 hores.

  • Cost de l'activitat: gratuïta.

  • Inscripció prèvia en: 679 195 227 parque_pegooliva@gva.es, fins a les 13.30 h del divendres anterior.

  • Dades necessàries per a la inscripció, de cadascuna de les persones interessades a participar en l'activitat:

- Nom i cognoms,

- Edat,

- Número de telèfon mòbil *,

- Correu electrònic de cadascun dels participants * i

- Localitat de residència.

* (dades NO necessàries per als menors d'edat).

  • Recomanacions generals: Protecció solar, aigua, gorra, repel·lent d'insectes, bolígraf, roba, calçat còmode, guants i la teua pròpia aixada.

  • Complir amb la normativa i recomanacions referents al COVID-19, es recorda especialment l'ús obligatori de màscara així com respectar les mesures de seguretat sanitària de distància social. Els menors sempre acompanyats. També es recomana portar gel hidroalcohòlic i bolígraf propi.

     

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjans d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació. A.