HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere NETEJA LA TEUA PLATJA I CANVIA LA MAREA DE PLÀSTICS

NETEJA LA TEUA PLATJA I CANVIA LA MAREA DE PLÀSTICS

Jornada de neteja de platges: per una mar neta.

ONU Medi ambient va llançar la campanya #MarsNets (#CleanSeas) amb l'objectiu d'involucrar als governs, el públic en general, la societat civil i el sector privat en la lluita contra la brossa marina, tenint com a objectiu transformar els hàbits, pràctiques, normes i polítiques a tot el món per a reduir la brossa marina i el dany que provoca.

Al mateix temps la Jornada Europea de Neteja d'espais públics ("Let's Clean-Up Europe!") pretén sensibilitzar sobre la quantitat de residus que dipositem de forma incontrolada als espais públics i promoure la seua recollida, involucrant a tots els sectors de la població sumant iniciatives sobre el problema de brossa en la natura.

D'aquesta manera, i de manera conjunta entre el Parc Natural de les Salines de Santa Pola i les Regidories de Platges i de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Santa Pola proposem unir-nos a aquestes dues campanyes i organitzem una Jornada de neteja de platges: per un mar net sota el títol "Neteja la teua platja i canvia la marea de plàstics".

Esperem la vostra participació en aquesta jornada de retirada i eliminació de brosses en la platja i que t'unisques a nosaltres per a aconseguir entre tots un mar net.

 

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: Divendres 26 de maig de 2018.
  • Duració de l'activitat: 10.00 h a 13.00h aprox.
  • Lloc de trobada: Moll de la Platja del Tamarit.
  • Avisos: Inscripció obligatòria; activitat gratuïta. Informació: parque_santapola@gva.es 966693546
  • Recomanacions: esmorzar, beguda, roba i calçat còmode.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.