HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Let’s Clean Europe

Let’s Clean Europe

Voluntariat de neteja

Cada any, milions de tones de fem són depositades a l'oceà, platges, boscos, naturalesa en general. Les principals causes que açò ocórrega són, d'una banda, els patrons insostenibles de consum i producció presents hui en dia en la societat, estratègies de gestió de residus de baixa qualitat i la falta de sensibilització de la població.

Per a reduir la quantitat de fem en la natura i donar visibilitat al assumpte s'ha organitzat una acció de voluntariat de neteja per a la protecció de la Biodiversitat en el Parc Natural de les Llacunes de la Mata-Torrevieja.

Diverses campanyes s'estan duent a terme a nivell Europeu al llarg d'aquesta setmana, per a commemorar "La Setmana Europea de la Prevenció de Residus" i entendre així el problema del fem en la naturalesa.

La nostra acció de voluntariat es suma a la campanya Europea de Neteja d'espais públics "Let's Clean-Up Europe!" i pretén unir aquestes iniciatives per a aconseguir tindre un esdeveniment a nivell Europeu que tinga lloc el mateix dia a través de tot el continent, involucrant i arribant a la major quantitat possible de ciutadans.

El Parc Natural organitza aquesta Jornada de Neteja junt amb l'Ajuntament de Torrevieja i l'empresa AGAMED, i compta amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant, l'empresa TM i l'associació ANSE, i tindrà lloc dissabte que ve 12 de maig a les 10:00h.

Anima't a participar i avisa als teus amics!!!

 

Recorda:

  • Dia: Dissabte 12 de maig de 2018

  • Hora d'inici: 10.00 hores

  • Hora de fi: 13:00 hores

  • Lloc: Cementeri de La Mata.

  • Recomanacions: roba i calçat còmode, gorra i protector solar.

  • Més informació en parque_lamata@gva.es o cridar al 96 572 16 50