HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Les muntanyes de Mariola per a totes i tots!

Les muntanyes de Mariola per a totes i tots!

Ruta guiada per a tots els públics per la muntranya de Sant Cristòfol amb disposició de 3 cadires de rodes adaptades a la natura (CRAN) per a persones amb mobilitat reduïda

Aquesta activitat ha sigut ajornada per qüestions logístiques i en breu es publicarà la nova data / Esta actividad ha sido aplazada por cuestiones logísticas y en breve se publicará la nueva fecha.

 

Les muntanyes de Mariola per a totes i tots!
Ruta guiada per a tots els públics per la muntranya de Sant Cristòfol amb disposició de 3 cadires de rodes adaptades a la natura (CRAN) per a persones amb mobilitat reduïda

Celebrem el Dia Mundial de la Diversitat Funcional i el Dia Internacional de les Muntanyes amb una ruta guiada per a tots els públics per la muntranya de Sant Cristòfol amb disposició de 3 cadires de rodes adaptades a la natura (CRAN) per a persones amb mobilitat reduïda, amb la inestimable col·laboració de Cumbres sin Barreras.

En aquesta activitat volem gaudir del paisatge de les nostres muntanyes en germanor, i aquesta és una de les rutes que millor vistes ofereixen. Una ruta curta on convidem a participar a qualsevol persona interessada. A banda, volem estar acompanyats per algunes persones que no tenen l'oportunitat habitualment de gaudir de les nostres muntanyes, amb la qual cosa posarem els mitjans i els voluntaris per a aconseguir-ho.

  • Dia: dissabte 14 de desembre de 2019.
  • Hora d'inici: 9.30 h.
  • Punt de trobada: àrea recreativa del Preventori (zona de l'antiga cantina) [veure ubicació ací: visor GVA, Google Maps].
  • Dades de la ruta prevista: ruta groga.

 

  • Inscripció (places limitades): serra_mariola@gva.es, 965537961 (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas). Les places per a persones amb mobilitat reduïda poden estar cobertes, però les persones interessades poden contactar amb el Parc Natural i especificar-ho.
  • Recomanacions: cal portar esmorzar i roba i calcer adequats.
  • Avisos: durant la realització de l'activitat el Centre d'informació del Parc Natural romandrà tancat.Recomanem la subscripció a la llista de distribució de les notícies del nostre web. És la manera més ràpida d'assabentar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies – subscriu-te ací.