HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Les caves de Mariola, pels camins dels nevaters

Les caves de Mariola, pels camins dels nevaters

Ruta guiada pels camins dels nevaters, per a conéixer algunes de les caves menys conegudes de Mariola sense perdre l'oportunitat d'accedir a les més emblemàtiques com la cava Gran, a més de les caves de l'Habitació i del Buitre, objectiu del projecte de consolidació patrimonial recentment presentat - Dia Europeu dels Parcs Naturals: “Construint sobre les nostres arrels”


 

Les caves de Mariola
Dia Europeu dels Parcs Naturals: “Construint sobre les nostres arrels”
Ruta guiada pels camins dels nevaters, per a conéixer algunes de les caves menys conegudes de Mariola (clot de la Vila, Joan Despuig o Portell, Don Miguel...) sense perdre l'oportunitat d'accedir a les més emblemàtiques com la cava Gran, a més de les caves de l'Habitació i del Buitre, objectiu del projecte de consolidació patrimonial recentment presentat.

Amb aquesta campanya en commemoració del Dia Europeu dels Parcs Naturals, us proposem aquesta activitat que consistirà en una ruta guiada, una mica més llarga, per a conéixer ben de prop la relació de la neu amb la serra, a través d'algunes de les caves que es troben a aquesta part del poble d'Agres, i esbrinar com era l'antic comerç del fred i l'ofici perdut dels nevaters.

  • Dia: dissabte 13 de maig de 2023.
  • Hora d'inici: 9.00 h.
  • Punt de trobada: àrea recreativa del Convent d'Agres [veure ubicació ací: visor GVAGoogle Maps].
  • Dades de la ruta prevista: prop de 10 km de longitud i més de 500 m de desnivell.
  • Inscripció (places limitades): serra_mariola@gva.es, 965937961 (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas).
  • Recomanacions: cal portar esmorzar i roba i calcer adequats.
  • Avís: durant el transcurs de l'activitat, el Centre d'Informació del Parc Natural romandrà tancat.

 

Recomanem la subscripció a la llista de distribució de les notícies del nostre web. És la manera més ràpida d'assabentar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies – subscriu-te ací.