HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Les muntanyes són importants per als joves

Les muntanyes són importants per als joves

Coneix el teu poble, coneix el meu poble

Descobreix passejant per Puebla de San Miguel les característiques d'un poble d'alta muntanya. Visitarem el museu etnogràfic on coneixerem el paper que han jugat les muntanyes en l'agricultura, ramaderia o tradicions locals.

I per a acabar celebrarem el Dia Internacional de les Muntanyes amb divertits tallers per a totes les edats. Ven i gaudeix de la vida a la muntanya.

 

Activitat inclosa dins del projecte "Coneix el teu poble, coneix el meu poble" impulsat pel servei de joventut dins de la Mancomunitat del Rincón de Ademuz.

 

Dades de l'Activitat

  • Dia: Diumenge 8 de Desembre
  • Horari: 11,30h- 14.00h
  • Lloc d'Inici: Plaça de Puebla de San Miguel.

Avisos: Places limitades, inscripció prèvia necessària mitjançant el tel.: 660127491 (de 8h a 14h, de dilluns a divendres) o al mail: parque_puebladesanmiguel@gva.es). Portar roba d'abrigar i esmorzar.

 

Recomanem la subscripció a la llista de distribució de les notícies del nostre web. És la manera més ràpida d'assabentar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies – subsciu-te ací. https://parquesnaturales.gva.es/va/web/pn-puebla-de-san-miguel/suscripcion