HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere La història mai comptada dels plàstics en el Medi Natural.

La història mai comptada dels plàstics en el Medi Natural.

Enguany amb motiu de la Celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, des del parc Natural de La Mata i Torrevieja ens sumem a la campanya de la xarxa d'Espais Naturals de la Comunitat Valenciana que porta com a títol "Els Parcs Naturals sense plàstics".

Els residus plàstics constituïxen un gran problema en la conservació del medi ambient. És per això què vos convidem a participar en una ruta guiada per les sendes del Parc on podreu observar les conseqüències, per mitjà de casos reals, dels efectes causats pels residus plàstics en els espais naturals i com podem contribuir per a canviar-ho.

Vine a celebrar amb nosaltres aquest dia tan especial, i descobrix les conseqüències que un residu pot causar en la naturalesa. T' esperem!

 

 

 

Dades d'interés:

Data: 9 de juny de 2018

Hora: 10:30 hores

Lloc: Centre d'informació del PN de La Mata-Torrevieja.

Places limitades.

Inscripció obligatòria en: parque_lamata@gva.es o (96 5721650)

  • Nom i cognoms representant

  • núm. de participants (xiquets i adults)

  • procedència

  • núm. telféfono de contacte

 

 

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 8 de juny.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: parque_lamata@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.