HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere L'ALBARDA, UN PASSEIG PELS SENTITS

L'ALBARDA, UN PASSEIG PELS SENTITS

Visita guiada al Jardí Mediterrani de l'Albarda de la Fundació Enrique Montoliu

 

El Mediterrani a més de ser bressol de les civilitzacions i cultures més influents de la història de la humanitat, i a pesar de les grans transformacions que ha patit per part del esser humà al llarg de mil·lennis, continua albergant un patrimoni natural de  gran valor. La biodiversitat que es dóna  a les vores del "Mare Nostrum", és, sense cap dubte, la més important del continent europeu, i en concret la Marina Alta presenta un resum riquíssim de la flora i fauna del mediterrani occidental. És una llàstima que tan magnífic patrimoni no s'aprecie en tot el seu valor a l'hora de crear jardins públics i privats. Afortunadament a poc a poc anem prenent consciència d'este tresor que tenim tan a prop de les nostres cases i aprofitar-lo per a decorar i millorar els nostres jardins. La Fundació Enrique Montoliu (FUNDEM), es dedica des de fa anys a predicar amb l'exemple les excel·lències i avantatges de dissenyar jardins utilitzant espècies autòctones. En col·laboració amb la  Conselleria d'Infrastructures, Territori i Medi Ambient, posa a disposició del públic interessat, la possibilitat de visitar el jardí de l'Albarda situat en la urbanització de la Sella, a Pedreguer.

 El punt de trobada serà en la porta del Jardí de l'Albarda, a les 10.00 h. per a conéixer en directe este preciós racó de 50.000 m2, i la magnífica labor que FUNDEM  du a terme per la difusió i protecció del patrimoni natural valencià.

 

Dades de l'activitat:

  • Dia: 22 de desembre de 2019
  • Hora i lloc d'inici: 10.00 Jardí de l'Albarda: Urbanització La Sella, C/ Baix Vinalopó, núm. 8.
  • Duració de l'activitat: 2 hores aproximadament
  • Cost de l'activitat: gratuïta
  • Més informació: 966467155/ 679196461 / parque_montgo@gva.es

 

 Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural mitjançant un correu-e automàtic en el moment de la publicació. Suscripción ACÍ