HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Jocs en la Natura.

Jocs en la Natura.

El joc a l'aire lliure en el seu estat més pur és un joc que està en perill d'extinció. S'ha convertit en un bé escàs i preuat. Són molts els autors que defensen els beneficis per als xiquets (i els no tan xiquets) de combinar el joc i la naturalesa com Katia Hueso, Heike Freire o Richard Louv, entre altres.

 

Per això, proposem una jornada en la qual ens oblidarem de jugar amb els "joguets convencionals", els mòbils, les tauletes...i aprendrem a jugar amb els elements naturals que ens envolten, perquè no hi ha major estímul que la naturalesa.

 

No t'ho pots perdre!

 

10:00h-10:30h: Benvinguda als participants i xicoteta introducció al Joc Lliure. Principals autors, estudis, llibres, etc.

10:30h-11:15h: A l'embolic!! Comencen els jocs marjalencs.

11:15h-11:45h: Esmorzar

11:45h-12:30h: Jugarem de nou!!

 

Dades de l'activitat:

 • Dia: dissabte 24 d'octubre de 2020.

 • Hora i lloc d'inici: 10.00 h. Parking Muntanyeta Verda (38º52'30"N 0º5'15"W; 38.875, -0.0875).

 • Duració de l'activitat: 3 hores aproximadament.

 • Cost de l'activitat: gratuïta.

 • Inscripció prèvia en: 679 195 227 o en el correu electrònic: parque_pegooliva@gva.es, fins a les 13.30 h del divendres anterior.

 • Dades necessàries per a la inscripció, de cadascuna de les persones interessades a participar en l'activitat:
  - Nom i cognoms
  - Edat
  - Número de telèfon mòbil
  - Correu electrònic de cadascun dels participants
  - Localitat de residència
  (dades NO necessàries per als menors d'edat)

 • Recomanacions generals: Protecció solar, aigua, gorra, repel·lent d'insectes, bolígraf, roba i calçat còmode y SUSCEPTIBLE D'EMBRUTAR-SE UNA MICA!!

 • Complir amb la normativa i recomanacions referents al COVID-19, es recorda especialment l'ús obligatori de màscara així com respectar les mesures de seguretat sanitària de distància social. Els menors sempre acompanyats. També es recomana portar gel hidroalcohòlic i bolígraf propi.

   

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjans d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació. A